MARDİN / ARTUKLU - Gökçe Anaokulu

Mrt

Okulumuzda yöresel değerlerimiz kapsamında geleneksel eşyalarımız tanıtılıp folklor oyunları eşliğinde çiğ köfte etkinliği yapıldı

Şbt

BAKANLIĞIMIZIN PROJESİ OLAN YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNU İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZ BAHÇEMİZDE OYUNLAR İÇİN DÜZENLEME YAPTILAR.HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN AKADEMİSYEN ABDULBAKİ ERGEL ÇOCUKLARLA ETKİNLİK YAPTI.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

YERLİ MALI TÜM GRUPLARIMIZDA FARKLI TEMALARLA KUTLANIYOR.

Ara

İLÇE MİLLİ EĞİTİM KORDİNASYONUNDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ EĞİTİMLERİ UZAKTAN ERİŞİMLE YAPILDI.

ÖĞRETMENLERİMİZ KATILIM SAĞLADI.

Ara

İLÇEMİZ ARTUKLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN PROJESİ KAPSAMINDA SEBEB-İ ZİYARETİMİZ ÖĞRENCİMİZ ÖĞRETMEN ZİYARETLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN FAALİYET VE VELİ KATILIMINI ÇOCUKLAR ÇOK SEVDİLER.

Aile katılımı sağlanarak yıpranan kitaplar, kitap merkezinden çocuklarla birlikle seçilerek kitap hastanesine gönderildi. Kitap hastanesinde çocuklarla birlikte kitapların nasıl onarılacağı ve kitapların nasıl kullanılması gerektiği üzerinde konuşularak beyin fırtınası yapıldı.  Hastaneye kaldırılan kitaplar ertesi gün  veli çocuk işbirliği ile iyileştirip, onarılıp tekrardan kitap merkezine kazandırıldı.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN KUKLA VE HİKAYE ETKİNLİKLERİ.

Ekm

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kordinasyonunda düzenlenen Kostüm Etkinliğine Okulumuz 2 Kostümle Katıldı.

Ekm

Bayrak Yürüyüşü ile başlayan Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları okul önünde tören ,sinema etkinliği ve çoşkulu oyunlarla devam etti.

Eyl

OKULUMUZ İÇ DIŞ BOYANDI TEMİZLENDİ.BAHÇE KORKULUKLARI DAHİ BOYANIP TAMİR EDİLDİ.

Eyl

2023-2024 GÖKÇE ANAOKULU SENE  BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTINA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ KATILDI.

YAZ ANAOKULUMUZ AÇILDI.

Haz

SEZON FİNALİNE AZ KALDI.

Haz

YAZ AYLARININ BAŞLAMASIYLA ÖĞRETMENLERİMİZ İLK DONDURMALARI ÖĞRENCİLERİNE ISMARLADI.