MARDİN / ARTUKLU - Gökçe Anaokulu

Gökçe Anaokulu

GÖKÇE MAH. FATİH CAD. GÖKÇE ANAOKULU BLOK NO 12 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
Gökçe Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Gökçe Anaokulu okul öncesi eğitimde yen gelişmeleri takip ederken sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullardan biri olmayı hedef edinmiştir.
Başarılar
2016 yılında Artuklu ilçesinde yapılan istiklal marşını güzel okuma yarışmasında 3.´lük derecesi aldık. Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikasını da 2018 yılında almaya hak kazanan bir okuldur.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07.00-12.15 12.00-17.15
Ulaşım
İl Merkezine Servis ve şehir içi otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Kızıltepe ilçesine ise yine şehir içi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Otobüsler yarım saatte bir kalkmaktadır.
Servis Bilgisi
Personelin geliş ve gidişi için hem özel servis hem de şehir içi otobüsü ile il ve ilçe merkezinden ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kızıltepe´ye bağlı bir belde iken 2014 yılında Mardin Artuklu ilçesine bağlanmıştır. Gökçe Mahallesi adını almıştır.
İl Merkezine uzaklığı 15 km, Kızıltepe ilçesine uzaklığı ise 12 km´dir.